Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EWR aerodrom je Newark a ne New York. Nije cak ni New York drzava.
ja sam jebbozovnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
šućur alahu da ima i taki obično su debele i čekinjaste :v :v :v
zato sam ja tu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pompa? Bez pompe? Je** ja mater ako sam cuo za ovu rijec. Otkad se to kod nas koristi?
Pa de ima li drugi rjecnik neki? Druga biblioteka?
Odavno. Šta ti čitaš, osim Klix-a?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
:(
Sydney - Dallas najduza linija po DISTANCI a po vremenu provedenom u avionu, Delta Airlines leti Johanesburg - Atlanta 16 sati i 55 minuta a Emirates Leti direktno (non-stop) Dubai - Los Angeles 16 sati I 30 minuta
Zbog čega je to tako nesrazmjerno? Rotacija zemlje?
*Zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šućur Allahu neka je ugasena, bolje je kad se cuva okolina. Hvala nasem prelijepom Bakiru Izetbegovicu, koji nam je omogucio malo manje avione, ali zato udisemo cist zrak. Hvala mu od srca, da ga Allah nagradi i njega i Allarahmetile Aliju.
hahaha odlican (Y)
hahahahahahahah, ma ne samo avio prevoz, Bake nam je osigurao i sigurniji sinski prevoz, buduci da vozovi ne prelaze 40 km/h, hvala velika Bake!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Predug let
Nema iz BIH.
tko ona ma daj ba to iz neke vukojebine oko sarajeva..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ko to tamo peva
Otprilke.