Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reprezentaciju treba ukinuti svim javnim preduvjetima, a ministarstvu pogotovo.Ko su oni da jedu i piju na račun građana.Ako nekada treba ručak nekome platiti radi posla neka plate iz svoga đepa ionako imaju plate po 5.000 a ništa ne rade.Jebo ti ovakav blentav narod što je ovo dozvolio.
kazu na nekim licencama za programe ogromni lopovluci po tim preduzecima
Sta je ba narod dozvolio donosi zakone ko kad i kako hoće. Sta sam ja Mogo konektno da uradim da spriječim formiranje sistema koji omogućava da PDV plaća od igle do rakete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ti znas najbolje kako se takve stvari rade, kuci nosis dvije reprezentacije i kuci ti voze dva sluzbena vozila
ako sam vjerovao da može gore od SDA ,al' trojka me je debelo demantovala.
Ajde malo piši o zloupotrbljenom plinovodu Zenica-Visoko-Kreševo, višemilionske vrijednosti u kojem si utaljen sa Stanicima i svojom švalerkom.Taj plinovod nikad nije ni pfeninga zaradio jer nije u upotrebi, a ti omastio brke sa svojom švalerkom od krecane Stanica.Piši o tom kriminalu a ne ko je koliko sokova popio od reprezentacije., moj ministre lopino..
Sarajevogas kao ponuda u Kozumu. Bravo .
Mora se malo hapat, Jest Narod cudan. BiH ne funkcionise radi lopovluka .
Koji gadovi, na osnovu čega su se oni reprezentovali??? Ovo je krađa.
KOLIKO OVAJ ALMIR JEDE KAD MOŽE OVOLKO SRAT.
Pa što on to ne radi umjesto što priča. Čeka da njegov ministarski posao uradi neko drugi a on dokazuje da vlada trojke čiji je član ne valja.
PA NEMOŽE TROJKA NI VALJATI SA OVAKVIM
Zna li ovaj ublehaš da je postavljen na mjesto Ministrada bi nešto mijenjao i poboljšao ili misli da je on tu da priča i trača kako je sveše u Komunalnim preduzećima. Da li to on prprema sebi mjesto u SarajevoGasu ili želi da ga rasturi kao što je rasturio Energopetrol za interes strane države. Član stranke koja rasprodaje Državu za jednu marku.
Sarajevski šibicarski paraziti bi Amazon u minus doveli.
Osnovni razlog je da se ministar Becarevic prepao direktota Sarajevo gasa da ne dodze na mjesto direktora Bh gasa taj isti Becarevic mu je dao otkaz u bh gasu bez ikakvog razloga a ministar uskoro mora nazad u BH gas i ovaj ce mu biti sef to je problem
Koje vime.
šta je on, ministar za gas? ima li on još šta u svom resoru?
MA NEMA ON POJMA NI O GASU,PRISJEĆA SE TAMO NEKE TABELE ZA FORMIRANJE CIJENE GASA,AL JE HAMAN NIKAD NIJE NI SHVATIO KOMPLET,ZATO UVIJEK VRTI PAR REČENICA ISTIH.
Vala se i ovaj preserava
I TO PREČESTO
Marjanović i onaj debil Nikšić doveli ovog klošara Bakovica,jesi li i carapice cipi-ripi kupovao na reprezentaciju i mladoj koju vučeš iz zoi-a sexy rublje,odron trojka 🤮
kod mene komsija dvije kuce napravio odkako je postao čivija u sarajevogasu
Da ne bi rata Bećarević nikad ne bi zavrŝio fakultet zavrŝio ga u ratu sa 28 godina, nema ni vozačku, u životu nije dopis napisao.