Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne prepire niko ovdje . Shvatite da ima mnogo objekata u gradu koji se ne mogu obnoviti nego je najbolje srusiti i praviti novi jer su novi gradjevinski materijali veoma dostupni i oni najmanje kostaju a stvaraju se mnoge ustede u buducnosti od troskova odrzavanja, grijanja, modernog dizajna....
robna je kuca namjerno potopljena da bi se neki dokopali lokacije. a vrhunac ukusa u robnoj kuci poslije rata bila je maketa dzamije u prizemlju !
kao prvo, ovo je placena reklama od strane BBI banke da izadju u ovom casopisu. kao drugo ova banka nikad ne govori da svake godine posluje sa gubitkom.
pa sta i da je placena...reklame se placaju...a daj nam te podatke da posluju sa gubitcima...ja kolko znam svi fino zaradjuju i imaju redovne plate...i ne tjeraju nikoga za njihove usluge...
ok...za 2011 g. imali su net profit od 2 milijona maraka. tek od 2010 posluju sa simbolicnim profitom. moja greska jer zadnji put sam gledao njove izvjestaje prije par godina. ali opet...profit od 2 milijona nije nista za banku. to ti je na nivou pozitivne nule. svaka mala fluktuacija na trzistu ih moze poslati nizbrdo opet. samo kazem..ja nebi nikad drzao svoje pare u ovoj bankovnoj organizaciji.
Sada kao sto vidim dolje u komentarima ismijavaju a da je neka ruska novina objavila npr: RS to i to biljezi rast i napredak bilo bi bravo. !
Postovana gospodo ne lupajte gluposti. Da bi imali pristup Eemirates Review morati biti clan/ member. Imate Business Magazine kod nas koji ide mjesecno i elektronskom izdanju na mail adrese ko se pretplati! Ako ne znate onda sutite!
Hahaha :D Ugledna novina inače, gugl nije čuo za nju :)
U moru gluposti koje su mi napisane na kliksu (proguglaj i šta je kliks), tvoj komentar je najgluplji. Svaka čast bilmeze.