Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da 90% ljudi koji ostavljaju komentare ispod članaka pročitaju samo naslov. Kakve nebuloze pišete, dobro nam država ikako i funkcioniše.
koliko je kasnila dionica Tarcin - Ivan, i koliko je dodatno kostala? Pitanje za SDA-ovce, ako ne znate odgovor otidjite na Bjelasnicu i pogledajte malo medju apartmanima
U Zenicu i nazad u Sarajevo 12 KM putarine za putnicko vozilo! Na tom putu u prosjeku putnicko vozilo potrosi 10 l goriva. Na svaki litar goriva plati se 0.30 KM akciza. Dakle, u Zenicu i nazad u Sarajevo = 15 KM koje vlast uzme sebi od svakog putnickog vozila!
Nemate jos upotrebnu dozvolu,a ljude saljete na dio puta koji jos nije zavrsen....ne ide to tako Fadile...
Pa ne bi trebala imati dozvolu ni ova dionica M17, koja je oštećena. Najbolje onda zatvoriti saobraćaj skroz, pa nek idu preko Trebinja u Konjic.
Sve je to već od naroda masno naplačeno, više puta.
Tako placati puteve je smijesno i nepotrebno. Ni u Kanadi recimo se ne placaju putevi a dugo se vozi kroz provincija
Nemoj nam to pričati? U cijelom svijetu se plaća putarina što je sasvim normalno ali eto kod nas se ne bi trebalo plaćati? I da, ovo ti ne govori SDA-ovac...
Autoput do Bradine trebao je vecbitinu funkciji u oba smijera. Al’ nije, pa sad kojesta petljaju.
OSAM godina da bi otvorili po JEDNU kolovoznu traku za po jedan smjer??? Ja ne znam ljudi, pa dokle će nas više ovako j u mozak???
. Kao da ste od novca koji ste skupili od bajramluka I suneta pravili ovo a ne novcem poreznih obveznika BIH. U poredjenju sa ovim nasim jahacima, 4 jahaca apokalipse su fifi I cvijetno drustvo.
Odluka donesena jupiiii.... Nadao sam se otvorenju prije izbora...
Kako vas nije stid napola otvoriti frtalj od dionice? Pa ovo je trebalo bit gotovo u maju, hibrdi nesposobni
Malo pred izbore da ovce od ovih naroda popuse pricu. Oooo zemljo, open yourself.
jel otvoren ili nije ili je ono ja I ?
Pa jel ovo znaci da je pusten u promet?
Jednog dana ce nam i setnju kroz Vilsonovo naplacivati.
Neće ako si LGBT
Hej zamisli ti to, nece se naplacivat... Uzmu od tebe pare ,izgrade i onda ti ga jos naplacuju😂😂😂😂
Ima nesto sto se zove odrzavanje…to je izhleda nepoznato mnogima ovdje, naucili na zamemljeno , zapusteno, umasteno Sarajevo . Kad se izgradi , valja to i odrzavat.
Jel ispravna ova cesta ima li uporabnu dozvolu?