Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokiran racun ce pokazat ko s kim munta.
Tako je ..spasite ih.Sebe stavite pod iste sankcije..Solidarnost je pozeljna.
140 000 km bacenih direktno u neciji privatni dzep...na sta ceste FBIH trose nas novac...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hdz= autoceste ovi drugi Dodikovi ! Sta se ima tu pričati. Uvijek cemo kamenjarima birati predsjednika al uvijek!
Cuj digitalni marketing hahahaha...u upravi SDA, sve ti je odmah jasno
Bravo.
Sta su oni skontali da putem javnih poziva dijele firmama po rsu. Koliko znamo obrnuto nije moguće
Pa zar treba Velika Britanija da sankcioniše ove agresore pa da prekineš saradnju sa njima. Treba izabrat skupljeg ponuđača umjesto rušitelja ove države.
Samo polako
Ista bagra.
CARSTVO UHLJEBA. FIRMA U KOJOJ SU SVI ZAPPSLENI ŠTELOM I VI SE ČUDITE ŠTO TA GAMAD NEMAJU MORALA NI DAMU DA RASKINU UGOVOR...
Solidqrnost na djelu sa braćom
Bošnjaci opet plaćaju račune firmama koje ne poštuju državu gdje su Bošnjaci većina.
To je leglo SDA mafije i Autocesta FBIH, koja je sa Dodikom u zagrljaju jako dugo, a zajedno žele BiH da podjele što su više puta pokazali, od propuštene tužbe za agresiju Srbije na BiH, tako i genocid počinjen u Srebrenici.
Ide sve na glavu to to
Govnari,.. uzeli tal pa sad ne mogu nazad.
Sta vama iz autocesta nije jasno, jel trebaju stranci da vam govore da sa njima niste ni trebali pocinjati radit, sad snosite posljedice i vi! Zasto ste i pocinjali sa nekim ko je radio na tim zabranjenim skupovima!!
Gledaj hdz-a. :D
sda snsd line snitam