Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sačekati da g. Duška Jurišić na Javnom servisu F TV u emisiju " POŠTENO " pozove svog omiljenog Bošnjaka profesora Envera Kazaza, ili umiljatu Svjetlanu Cenić da nam takvi stručnjaci objasne šta če se desiti naivnom i izgubljenom Bošnjaku i kuda to idu cijene nafte da se i mi pripremimo za taj skok.
Propalo je i rimsko carstvo, propast će i ovo naftaško lopovsko.
Nema ISIL-a da daje Amerima naftu to je dovelo do ovoga svega...Americka tvorevina koja je imala u cilju da se ovo sve desi i destabiluzuje Bliski istok i Europa i postanu zavisni od Amera,da bi ovi mogli nastaviti sa ostvarenjem svojih planova za potpunu dominaciju. Vrijeme nafte prolazi to su vidjeli i Saudijci pa se okrecu investicijama u druge stvari da bi mogli opstati.
@jokashmokash Haj onda kad sam ja glup prosvijetli me ti pametni covjece,sta se desava ocito ti znas iz prve ruke...
@jokashmokash Haj onda kad sam ja glup prosvijetli me ti pametni covjece,sta se desava ocito ti znas iz prve ruke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnje na aparatima...
Sve dok Iran ima svoj nuklearni program kojim mogu ucijenjivati USA i Izrael , mi se ne moramo sikirati previse za enormne cijene nafte... Arapi bi stavili da barel bude 7000 dolara , aj jbga jarane ima Boga !
ajmo novih ratova
Za 10-15 godina bice veliki broj elektricnih auta a tad svoju naftu mogu koristiti samo za plastiku i gume.
Ovo se neko igra samo sa cijenama izgleda da Rusi povecaju proizvodnju pa onda da spuste naglo cijenu.
Nek skoce po litru na 100 KM i da vise propadne sve to.