Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.e.m. ti drzavu u kojoj politika postavlja direktore a ne pamet! eto vam demokratije i zlatnih alijinih kasika!
...\"shodno stranačkom dogovoru o raspodjeli funkcija\"... Ni slučajno da se neko odabere za neku funkciju zato što je stručan za to!
Pa da nastavimo o liku: Kazu da ce Dino Grabovica biti i u NO BH Telecoma :) a kazu da je on doveo kineze u Buca potok a kazu da je direktor i onog famoznog T3 hm imal jos sta....aha znam, kazu da je jaci i od Chak Norrisa ...
pa stvarno nema smisla
sto ste navalili...pa ocrniste covjeka
Najbolji komentar je onaj da je novi veledirektor imao doticaja sa Elektroprivredom onoliko koliko je primao i plaćaju račune za struju od iste. Ostali komentari koji podržavaju vazelinskog asistenta doktora Lagumdžije se uglavnom svode na to da je sada vrijeme da drugi kradu, jer su dosta krali Hećo i Haris. Treba im vjerovati i dati šansu da kradu neki novi momci. Možda su ljudi u pravu - došlo je vrieme za smjenu krađe, i to je to.
A sto da popustimo?? Jel ti to papak haver!?
a da malo popustite
Pa dobro, kako je do sada bilo? Jerlagic nije radio kako mu sef kaze? Kreso nije radio kako mu sef kaze? Suti, bogati, pojma ti nemas.
na ulice ovo je cisti kriminal, kako ih nije sramota , covjek ima rezultate Ima rezultate gubitak 14 miliona maraka u vremenu rasta potraznje za energijom i vecih cijena. mamicu li vam zabihovsku, pokakim vam se na TV1 nema vise lopovluka
Dino, puno sreće i profesionalnog uspjeha! A sitne duše...mogu da ga puše
MAMA ti si u pravu, ali shvati da ce Dino raditi stvari koje mu sef kaze bez da razmislili, odluci, da da neku sugestiju. Pa Zlaja je izjavio da za radno mjesto Gen.dir.EPBiH treba znanje cistacice koja radi u istoimenoj firmi. Sta mislis sta ce se desiti sa dinom kad se \"zaleti\" i odbije tender koji ne smije da odbije?!
Šje vama dovoljno dobro? To što je mlad, obrazovan i sposoban nije dovoljno. Treba biti star, politički istrošen, nesposoban, mlakonja i lopov da bi bio direktor. Hoćete mlade.... Hoćete obrazovane.... Hoćete sposobne..... Dino je sve to. Oni koji ga znaju neka šute. Kako god da je došao do te fotelje znači da je bio sposoban. A oni koji su \"sposobniji\", ljepši.....šta već, od njega mogu o tome samo da sanjaju. Nemojte biti ljubomorni i ako ne možete pomoći nemojte ni odmagati.
na ulice ovo je cisti kriminal, kako ih nije sramota , covjek ima rezultate a oni opet kriminalca na takvu poziciju.
Sta da se kaze, prvi direktor EPBIH koji nije iz te struke. Zlajin odabir i vjerovatno familije Selimovic koji ce sada preko SDP uci i u energiju ( svaka ima cast ). Ja ovdje najvise zalim Elvedina koji je po meni trebao uzeti neku drugu funkciju ( interni revizor ) a posao direktora ostaviti struci i ljudima koji poznaju rad i ljude u EPBIH. Vjerujem da ce ga Zlaja mafijas iskoristiti... Nesto me samo interesuje otkud da sada odjednom progone onoga Barasina na 60 minuta, jel mozda sto vodi slucaj Damir Hadzic - Nihad Imamovic... SDP se vraca korjenima opet se uvodi UDBA, OZNA itd...
Dino jarane puno sreće na novom radnom mjestu i ako bog da dugo tu i ostaneš a za ove ljubomorne duše imam poruku mogu da .. .... .
ionako je tito napravio elektroenergetski sistem BiH a alija nije ni kilometar novih dalekovoda izgradio