Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Direktore, Znaci za ovakav clanak na nivou semestralnog rada studenta ekonomskog fakulteta primate 30 000 KM mjesecno... Ali u nassoj drzhavi je bolje biti macka nekog iz plejade osudjenih na sarajevskom procesu '83 nego neurohirurg sa doktoratom iz atomske fizike. i ovakva palamudanja "imamo resurse,ovo ono"..sve to stoji..ali imamo i jako puno onih koji svjesno ometaju svaki pokusaj promjene i napredkai kojima status kvo odgovara..kao vi npr. jer imate 30 000 razloga za to
E što ne mogu sranja...Dinastija Bukvić: Amidža Edib Bukvić, strovalio Energoinvest do kraja...nakon dobre otpremnine, osnovao bosansko-malezijsku firmu za uvoz nafte,sjedište u Energoinvestu..Babo Ibrahim Bukvić, za vrijeme rata bio ambasador u Maleziji, tamo se i ovaj pederčić školovao,pozavršavao škole na račun države,,sklonio od rata i familijarnim vezama povezao sa arapima..Naravno,sve rezultiralo otvaranjem BBI Centra i BBI Banke..I sad on sere ovdje kako bi mi trebali i šta bi...fuj...
Sa pričom o zdravoj hrani i čistoj vodi se uvijek dođe do naslovne strane. Kako vam se samo da.
amere amere uvati se pametnijeg posla
Treba SIPA da mu malo zakucrata da provjere kako se prijeratna osrednja familija Bukvic obogatila i postali milijoneri u veoma kratkom vremenu bez ikakvog dokaza da su imali svoju vlastitu privrednu aktivnost. A kad bi ga pricepili, progovorio bi on i o njegovom velicanstvu baketu izmetbegovicini i ostalim "mladim muslicima".
Covjek je direktor banke 5-6 godina, sta mislis kolika je njima plata?? 300 KM?' I pitas odakle mu?!
Izvoz bukve u europu bi bilo super :P
Čestitke Bukviću i ostaloj ekipi koja se trudi da "nešto napravi", ako ništa da "nešto pokuša da napravi". Prošle godine su mediji vrvili natpisima o 11 milijardi investicije. ŠTa je od toga realizirano... nije baš predočeno javnosti. Forum je uvijek lijepo organizovati. VIP gosti, VIP tretman, mediji na sve strane... mnoge karijere polete uzlaznom putanjom, no.. kad se kamere ugase ostane surova realnost - dejtonaski sporazum, pola miliona nezaposlenih, nacionalna netrpeljivost, kriminal, korupcija, nepotizam. Društvo je propalo i nama jedino Bog može pomoći, a On je još davno rekao da neće mijenjati stanje naroda dok taj narod ne promijeni sebe. Postali smo Đon obraz, i prosimo po kojekakvim arapskim zabitima nebi li se ko smilovao i udijelio sadaku da podijelimo plate prosvjetarima i policiji. To ti je naša ekonomska politika. lekcija 1. kako dobro plakati, kako dobro isprositi.