Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nervira me bahatost! Prema broju stanovnika i ekonomskoj razvijenosti,sarajevski aerodrom ima prilično pristojan broj putnika. Pola od tog broja su putnici koji nemaju alternative i moraju da putuju za Sarajevo,a drugo pola nije zasluga aerodroma, već avio kompanija koje ulažu sredstva u promociju destinacije.Rukovodstvo aerodroma se ne trudi da privuče nove linije ,a niti da olakšaju poslovanje kompanija koje su tu prisutne jer ni one ne ostvaruju dobit,tako da su mnoge linije upitne. Aerodrom naplačuje zrak,a najdraže im je uzeti 4KM za kafu familiji iz zajebine koja je došla da isprati svoje dijete koje je odlučilo potražiti sreću van BiH.
Da mogu dao bih ti 20 lajkova.
Prekljuce trebao da letim za Istanbui i pegasusov avion prilikom slijetanja na sarajevski airodrom pokupio jato ptica i pokvario se,,,Toliko o kvalitetu i sigurnosti air!odroma i livada pokoseni okolni !!! SMECE
Eto KOLIKO si glup: Kao KURAC! ;-) Kakve veze ima aerodrom sa JATom ptica, je*em ti mater glupu i seljacku!!!!!!! Radare za ptice treba da posjeduje AVION, a ne aerodrom, majmune GLUPI!!! Mrzim takve idiote Kao tebi: jer STE zaostali, glupi, seljaci a dajete sebi za pravo da komentarisete. SLJAM!!!
Ja kakvog poganog olosa je pozaposljavano na aerodromu,strasno.Da li ce svi coporativno izaci na glasanje?
a " flota " nam jedan i po' avion...
Ti i nisu u BiH, Tako da: psssst! ;-)
Sutra ako Bog da kucici svojoj, pa ubrojte i mene medju putnike...