Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'Operativno'... Za ove predizborne kampanje itd... Država i običan svijet ni od čeg hajra nemaju.
Nadam se da ce se novac iskoristiti za unaprijedjenje i obnavljanje dotrajalih instalacija. Valjda se nece RS puno buniti.
Politicari lopovi ce sve pokrast. Sad ce se po raznim selima graditi po 100 m asfalta, tako ce lopovi SNSD, HDZ, SDP, ... kupit jeftino glasove... Glup narod! A o otplacivanju kredita niko nemisli. Ko je... dijecu i unucad, neko oni vracaju kako znaju....
Jesu pozurili lakatasenko i slucajni otakazo im mmf hebe ih debljina asvalta i razvojna banka tkz. rs.
Uhhhh 300 miliona. Sigurno ce djelomicno biti "investirane" na strane racune, predizborne kampanje, a SNSD ce ponovo finansirati frizidere i ves masine za glasove, a slicni Jerkovicu-Ivanovicu ce podmititi seljake iz Hercegovine itd.
Saradnja oko elektroprenosa izmedju dva entiteta je jako bitina,, kao i sam projekat. Ovo pokazuje da se oko svega moze dogovoriti i da sve moze da funkcionise kada normalni ljudi pregovaraju.
aha saradanja kako pokrasti državne pare popuniti prazne entitetske budžete
Zimzi, ti si rob, bez mozga i očiju....vjerovatno budžetlija masni... Iskorističe milione da zakrpe rupe u budžetu i ostalo će pokrasti. Kao da su pare potrošili i to u vidu tariguza....ono, brisačemo šupak sa njima i puštati vodu.... ništa pametno neće uraditi, nego kupiti mir do izbora kao i što će hapati pare odatle za svoje predizborne kampanje...