Besplatna aplikacija
45

Pripremite se za novu pčelarsku sezonu uz BeeCare uređaje i BeeConnect oglasnim portalom

BeeCare Standalone Vaga: Za pametno i jednostavno upravljanje pčelinjakom
BeeCare Standalone Vaga: Za pametno i jednostavno upravljanje pčelinjakom
S predstojećom pčelarskom sezonom, BeeCare i BeeConnect pružaju inovativna rješenja koja će olakšati način na koji upravljate svojim pčelinjacima i pristupate potrebnim resursima.

BeeCare pruža tri različita sistema kako bi zadovoljila potrebe svakog pčelara, čineći ih neizostavnim dijelom modernog pčelarstva.

BeeCare Standalone Vaga: Za pametno i jednostavno upravljanje pčelinjakom

BeeCare Standalone vaga donosi inovaciju u pčelarstvo, omogućavajući upravljanje košnicama iz udobnosti mobilnog ili tablet uređaja. Ova digitalna vaga pruža informacije o težini, temperaturi i vlazi, uz mogućnost grafičkog prikaza podataka, lakše usporedbe rezultata i detaljne analize. Sa mjerenjem i ažuriranjem podataka četiri puta dnevno, pčelari dobivaju redovne i detaljne informacije o stanju svojih košnica. Integrirana aplikacija omogućuje vođenje elektronskog pčelarskog dnevnika i planiranje zadataka, olakšavajući svakodnevno upravljanje.

Dodatno, BeeCare Standalone vaga dolazi s mogućnošću korištenja specijaliziranih SIM kartica koje se lako povezuju sa svim dostupnim mrežama, osiguravajući neprekidnu komunikaciju i prijenos podataka na aplikaciju.

Uz svaku kupljenu BeeHive Standalone vagu, osiguran je besplatan pristup aplikaciji za evidenciju deset košnica, a sve dolazi s garancijom od dvije godine i pouzdanim servisom.

Dostupna je i web verzija za prikaz podataka, što pruža pčelarima dodatnu fleksibilnost i praktičnost u praćenju stanja košnica putem računala.

Također, u ponudi je i BeeCare Sistem koji je idealan za profesionalne pčelare s većim brojem košnica a koji žele efikasno upravljati više vaga na jednom pčelinjaku te BeeHive SMS vaga koja nudi mjerenje i slanje podataka putem SMS poruke.

Za više informacija o navedenim uređajima, kontaktirajte BeeCare korisničku službu putem e-maila [email protected] ili pozivom na broj +387 63 655 032.

BeeConnect: Jedinstveno mjesto kupovine/prodaje za pčelare na regionalnom nivou

BeeConnect je regionalni pčelarski portal koji omogućuje pčelarima brzu nabavku i/ili prodaju potrebnih resursa. Bez obzira da li tražite ili prodajete opremu, hranu, lijekove ili usluge, BeeConnect je idealna destinacija. Ova platforma ne samo da olakšava poslovanje pčelara već povezuje i ljubitelje meda s lokalnim proizvođačima.

Učinite svoje pčelarenje učinkovitijim s BeeCare digitalnim sistemima i pridružite se zajednici na BeeConnect portalu.

Za sve informacije i podršku, kontaktirajte BeeConnect korisničku službu putem e-maila [email protected].

BeeCare Scale Scout – inovativni projekt koji pruža informacije o lokacijama s najboljim prinosima meda

BeeCare Scale Scout predstavlja inovativni pristup praćenju pčelinjih aktivnosti na sedam ključnih lokacija, uključujući Mostar, Jablanicu, Ljubuški, Konjic, i druge. Od marta do septembra, ove izvidnice vrše četiri mjerenja dnevno, prateći trenutni unos nektara, temperaturu i vlagu. Pčelari imaju dva pristupa putem web i mobilne aplikacije, omogućavajući im da donose informirane odluke o premještanju košnica.

Svi zainteresirani mogu se obratiti putem kontakta na mail [email protected] ili pozivanjem broja +387 63 655 032. Link na BeeCare Web aplikaciju i BeeCare Scale Scout: https://web.beecare.io

Pripremite se za uspješnu pčelarsku sezonu s BeeCare i BeeConnect!