Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo tebe moja plata ona na bankomatu, koja je na vrijeme. Dok je ovaca, bit ce i vune! Toliko od mene
Mali mijesate kapitalizam i robovlasnistvo, treba ove upsolenike izgleda poslati negdje drugo da vide kako je. Bas sumnjam da vam je tako laso a imati platu na vrijeme bez dana kasnjenje ( bar tako vidim na bankomatima)
Vjerovatno i ostvare dobar izvoz, ali kako uposlenike tretiraju to je posebna prica. Company culture je za Prevent jednacina sa tri nepoznate!
Koliko domaćih privatnih firmi robovlasnicki ISKORISTAVA oko 4.500 radnika ? Minimacal na odredjeno, otaz na 3 sedmice kad automatski postaje neodredjeno, neplaceni prekovremeni, neklimatizovani uslovi, papanluk zivi i ruzn ophodjenje prema jadnim svaljama....samo je trebo Svabo jos da ih postroji..dje ce vam dusa Hastori,,nek ste podmirli direktore, Jazvin se uvuko u guzicu, ni peta mu se vise ne vidi...
Koliko domaćih privatnih firmi upošljava oko 4.500 radnika ?
ovi pilicari lider?
Jedino u Bosni se hvali uspjeh stranih firmi, jer ASA sigurno uzima manji dio od Preventa a on domaći, ma 100%, ne super je to . . .
Najveći su oni čiji su radnici najzadovoljniji....jesu li radnici ASE najzadovoljniji? Nisu! Sve lažni sja, sve naše velike privatne firme.
Svaka cas, samo naprijed