Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel bolov'o?
sex na ljuljasci
Svemu dođe kraj. Radite za svijet koji dolazi poslije. Upitaće Gospodar bogataša na Sudnjem danu:”Jesi li ikad ikakva dobra vidio?”. “Nikad nikakvog dobra nisam vidio i doživio”- kazat će ovaj. A onda će Gospodar pitati siromaha kojeg su satirala iskušenja a vjernik je bio:”Jesi li ikada ikakvu neugodnost doživio!” A ovaj će, kada vidi ljepotu Vječnosti kazati:”Nisam Gospodaru nikada ništa loše doživio!”
Masonski osmjeh
@Saara1jevoo Jedino oni nešto dobro i uspiju. Da nije njih, Amerika ne bi bila gdje jest, a mi ne bi razmišljali kako da uđemo u NATO i zajebemo Srbe.
Znači krenula odlaziti sjajna industijska generacija...