Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, Švabe su izmislile svijet, kako kaže jedan kliksovac. Počivaj u miru. *bow down*
Znači, "izuo cipele".
Kinezi su high quality za ovo pape.
Šta ću sad?!"
bosa lutko, bosa
Jarane cipele sve deminerske
Hoće li biti Šta na akciji ....
Najjeftinija i najbolja obuća u BiH. Cipelići, Orange, Borovo, Astra, Wink i ostali kurci mogu da mu pljunu pod prozor. RIP!
Ne samo u BiH vec i sire.Ja sam proljetos kupio onako klasicne normalne pele u Deichmannu za 17 eura a mogu parirati onom jzvikanim,markiranim tj,skupim.Ja zadovoljan njihovom robom a ovom covjeku R.I.P.
Bio bogat ili siromah, opet pod zemlju i ostane samo sta si uradio ili ostvario, a ovaj covjek je humanitarac i ostavio je dosta... svaka cast
Ne moze ba kapitalista bit humanitarac nikako, da je bio humanitarac ne bi bio kapitalista. Sta se ljudi sirom nerazvijenog svijeta napati radec za saku rize da bi pravio proizvode za ove korporpacije da bi oni onda na kraju dali koji milion u neku fondaciju cisto onako da zamazu malo oci drugima a i sebi.
Kao netko tko je cuclao nožne prste barem 6 higijenski osviještenih žena, poštujem ovu branšu i neka ovaj velikan počiva u miru
hahhahaah
Gigant si prijstelju :),fenomenalna reklama i vrhunski komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)