Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sastanku koji je u srijedu u sjedištu Vlade FBiH organizirao federalni premijer Nermin Nikšić istaknuta je podrška Enegoinvestu za dobijene poslove na tržištima Iraka, Albanije i Alžira, u ukupnoj vrijednosti oko 95 miliona eura Svaka cast Niksicu
Premijer je zaista osoba koja se bori za BIH
Ovo je za onog koji čita članak lijepa vijest samo što je stvarnost ružna.Jedan komentator prije mene je oslikao stvarno stanje,svi ovi poslovi su za punjenje đepova \"odabranih\", dok će oni koji su izgradili \"Energoinvest\" i oni koji će da hamale opet navlaćiti dinar do kraja mjeseca i presipati iz \"šupljeg u prazno\"podižući kojekakve kredite da bi kako tako preživljavali. Zbilja je za one koji nemaju da ih neko \"pogura\" katastrofalna.
koji ste vi SDPovci bolesnici
Bravo Niksicu lako se tudjim perjem kititi.Sad ce Zlatkov imovinski karton biti bogatiji.
Komentare pisemo u jutarnjim satima jer nam je tada i radno vrijeme.Zlatko nas dobro placa znate i sami kako je biti na budjetu.
Premijer je zaista osoba koja se bori protiv BIH.
Energoinvest vodi kadar SDA, tako da sve zasluge za nove poslove u iznosu preko 100 miliona pripadaju SDA. SDP se ovdje jabvlja samo kao neko ko bi da uzme pare od ovih ugovora. Niksic (ilitili LUBENICA kako ga zovu u narodu) nema veze sa oviom poslovima. Ni jedan posao Energoinvest nije dobio u BiH otkako je SDP na vlasti. ali nece komunjare i udbasi jos dugo. sada SDA nece biti merhametli prema njima kao sto je bio Alija.
haaloo...ba... Nikšiću,podršku kome....za koga? Dok Energoinvest, na oči sviju, ubrzano tone i propada ,direktor te firme sebi i svojim istomišljenicima daje enormno visoke plate i povišice, a ostalim \"nepodobnim\", sreže iste za 10 i više posto... !!??? ko je ovdje lud il\' se pravi lud....!!? svi vi p.isate u isti vjetar...a zna se šta su posljedice toga... ostaje se u..pisan ko novorodjenče
NERMIN BROZ NIKŠIĆ !
@ccc Klix pripada onima koji više plate ;)
A narod nek pljuje po njemu... Idemo naprijed :) I naravno ne stajemo nigdje :)
B.o.g.umil - GLUPANE , klix pripada Selimovićima ( tj. SDA ) Prvo se malo informiši pa onda komentariši ;)
svaka cast da neko i poduzme nesto sa bivsim gigantima bih, do sad su samo unistavani i pokradeni
NAPOMENA: portal Klix.ba u saradnji sa SDP-om izdaje slijedeće upute korištenja prostora za komentare: - svaki komentar koji pohvalno govori o SDP-u, g. Zlatku Lagumdžiji i premijeru Nerminu Nikšiću, biće nagrađen opcijom „LIKE“ od strane naših ažurnih KLIK(S)AŠA - u protivnom, svaki komentar koji bude GOVORIO ISTINU o gore navedenim, biće nagrađen u veoma kratkom vremenskom roku sa bezbroj „UNLIKE-ova“. Također, portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Unatoč najavama da će sljedeća godina biti teška, te da će se na svjetskim tržištima sve teže dolaziti do bilo kakvog posla, Energoinvest sa spomentim projektima ostvaruje poslovni zamah, poboljšavajući i ušvrščujući svoju poziciju na međunarodnom nivou, saopćeno je iz te kompanije. Evo posla raja..Hvala premijeru kad misli na gradjane a nekrade kao pojedinci
NERMIN BROZ NIKŠIĆ !