Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glume dobrotvore - a BH Telecom je najgora lopovska banda nesposobnjakovića, odmah do Elektroprivrede
MA STO MI ONEMOGUCUJETE DA KOMENTARISEM IZBOR UNION BANKE ZA NAJBOLJE KREDITE.VEC NEKO VRIJEME JE HVALITE A NE DOZVOLJAVATE KOMENTARE A ZNATE VI I ZASTO
BH Telecom daje ti više !
Mirsade obrati malo pažnju na svoje radnike kojima je dosadilo raditi za 2 ipo milje. Moja tv' naj gora opcija interneta, kablovske i telefona. Prvo što je koristim već dugo i nikad nisam bio potpuno rahat. ili neradi telefon a radi internet i kablovska ili radi telefon a ovo drugo neradi, uglavnom sranje žešće. A što su neradnici operateri, to nigdje nema. Dolaze ti poslije 10 dana prijave kvara ili ti nazoveš poslije 7,8 dana da vidiš što ne dolaze oni kažu 'pa kvar nije ni prijavljen' i takve gluposti. Jednom nisam imao uopšte signala 18 dana i oni mi kažu ' nije problem nećete platiti taj račun za taj mjesec' da bi došao uredan 'pun' račun koji sam morao platiti uz objašnjenje 'tko vam je rekao da nećete platiti'? Jao kako su odvratni pa to je nemoguće. Isključio sam govna i NIKAD VIŠEEEEEE.
@denin60 Vidjećeš kada se počne kvariti. Iz početka je sve sjajno bajno ali kad se počneš za glavu hvatati sjetit ćeš se druže kunem ti se. Nemam razloga da lažem vjeruj mi ali gore usluge nisam vidio. Nisu oni bezobrazni kad ti s njima komuniciraš, oni super komuniciraju i obećavaju ali LAŽŽŽUUUUU KO STOKA evo zapamti vidjet ćeš.