Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova koda je pala sa Marsa,
Bit će do kraja godine povratak u normalno stanje, a onda ide snažan ekeonomski rast BiH ekonomije.
Samo se kod nas pisu ovakvi komemtari koji predvidjaju kraj svijeta i anarhiju, niko prica o rjesenjima. Predubokoumno razmisljamo mi bosanci a nemamo nikakvih rezultata iza sebe. Po svemu zadnji a toliki strucnjaci u drzavi. Komicno.
nećemo se vratiti više nikad. sve će propasti na svijetu. samo aplikacije će se se razvijati. jescemo aplikacije
Euro je puko', dolar je puko', franak je puko'...zar nije očigledno koliko je novac obezvrijedio? Da, nama još uvijek naših nekoliko stotina maraka ili eura plate predstavlja način za plaćanje roba i usluga bez kojih ne možemo egzistirati ali pitanje je vremena kad ćete jednom doći da preuzmete novac sa bankomata koji će vam se oglušiti o zadanu naredbu.
@Genauso Novac se više ne mjeri brojevima nego kamionima i šleperima. Štamparije novca rade danonoćno da ubrizgavaju novac i stavljaju ga u opticaj, novac koji nema nikakvu zaleđinu osim našeg povjerenja.
@Genauso Ovo bi se moglo još neko vrijeme razvlačiti prije nego nastupi blackout i finansijski krah svijeta. Nije tajna da Njemačka npr još čuva svoju Deutsche Mark. Nije tajna da ćemo imati i elektronski novac jednog dana. Ko zna?
Kome je ekonomski oporavak? Bosna nema oporavka za još 50 godina.
Ma da.....sve dok obican covjek daje vise od pola svoje plate na stan i ostatak za fasungu po gradovima u Europi, nema nikakve naznake za oporavak. Mozda jeste oporavak, ali oporavak za pojedince. U Europi slijedi tesko razdoblje.....
O cemu pricamo.Poslije svega ce se vidjeti kuda ide svjet.Siromastvo ce se povecavati razlike,,,, ce sve biti ocitije.Socijalni nemiri, koji mogu izmaci kontroli, odvest ce svjet u anarhiju.Kaos koji moze dovesti do kolapsa.
Sta moze biti ispravnije nego da 11 +7 = 18 izaberu Zlatka Guzinu za gradonačelnika Mostara!? Sansa koju Bosnjaci nisu imali desetljecima?! I to hoce podmukli bh blok i podmukli Konakovic da pokvare jer su obecali HDZu da to bude hrvat a za uzvrat da ih Covic primi u vlast 2022 god!!
@Analiza2020 A gospođa Lagarde ni reč o tome... Sram Vas bilo, gospođo!