Inspirativan govornik
13

Pravi vuk s Wall Streeta premijeru RH poručio kako se prodati na izborima: Manje propisa, niži porezi

Uoči regionalne konferencije ''Prodajni mindset: The Wolf Strikes Again'', od koje nas dijeli manje od dva mjeseca, glavna zvijezda Jordan Belfort otkrio je rovinjskoj publici što je potrebno za uspjeh.

Danas jedan od najpopularnijih svjetskih govornika o temama prodaje, poduzetništva i motivacije, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, podijelio je u petak po prvi puta svoje savjete i iskustva s hrvatskom i regionalnom javnošću.

Na panelu The Good, the Bad and the Wolf, održanom u sklopu Weekend Media Festivala, Belfort se uključio izravnom video vezom iz Miamija, odgovarajući na pitanja uigrane ekipe iz Prodajnog mindseta, Vedrana Sorića i Saše Tenodija.

Pred punom dvoranom Belfort je rovinjskoj publici poručio kako je najbolja investicija koju možeš napraviti investirati u sebe.

''Nije slučajnost što sam se izdignuo iz neuspjeha i nastavio svoj poslovni put, kada gledam unatrag, naučio sam i narastao iz svega onoga što sam radio kao mlađi'", poručio je pravi vuk s Wall Streeta i dodao kako se sve može ''dizajnirati'' - kuća, auto, život općenito, ali za sve to su potrebni jasna strategija i svakodnevno ulaganje u sebe.

Upravo te strategije, s konkretnim primjerima iz života, su ono što će, kaže, prenijeti publici. Odgovorio je i na pitanje što bi savjetovao predsjedniku Vlade RH ili ministru gospodarstva, kad bi ga angažirali kao konzultanta - kako da se ''prodaju'', odnosno kako da pobijede na skorim izborima.

''Prvo bih istražio što ljudi u Hrvatskoj misle i osjećaju, s kojim se problemima susreću, koje su im bolne točke, s pitanjima kao kad prodajete kemijsku olovku. Obično su to teme kao što su bolje gospodarstvo, veći prihodi, niži porezi. Osobno se zalažem za manje propisa i niži porez, više nacionalističke zaštite granice i integriteta povijesti. To su emocionalni problemi, na njih bih se najviše fokusirao'', istaknuo je Belfort.

''Neovisno o tome što mislite da ću vas naučiti dolaskom u Hrvatsku, vjerujte da nećete biti razočarani'', zaključio je na samom kraju i poručio kako je dolazak na konferenciju jedan od načina investiranja u sebe.

Podsjetimo, Belfort 17. studenoga dolazi u Zagreb, gdje će kao glavni predavač sve zaljubljenike u prodaju podučiti uspješnim prodajnim vještinama i tajnim trikovima.

Djelić atmosfere koja očekuje publiku na konferenciji The Wolf Strikes Again, u zagrebačkom Mozaik Event Centru, mogao se osjetiti u Rovinju. Upravo je Belfortova kontroverzna prošlost, kada je zbog manipuliranja tržišta dionica kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom, postala globalno poznata nakon uspješnog filma Vuk s Wall Streeta, u kojem ga je 2013. utjelovio Leonardo DiCaprio, a film je zaslužio čak pet nominacija za nagradu Oscar.

Konferencija ''The Wolf Strikes Again'' jedan je od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu, ujedno i kruna Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iza kojeg stoje iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić, uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

Trenutačna cijena kotizacije iznosi 359 eura, odnosno 79 eura za online sudjelovanje na konferenciji. Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.