Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašala što je bucmasta. Dobro se to plaća izgleda.
Talicu, talicu ko te ne zna zlatom bi te okov'o :)
Skontao seljak kako uzeti pare od jadnih studenata, mamu li vam hipstersku. Jedini gospodin ovdje je Džafer Alibegović. ;)
šuplja ko i obično, kaka ekonomija , cio svijet je zasnovan na virtualnom novcu i sve dok je tako oni koji su na vrhu oni će mutiti vodu i hvatiti ribu a da nisu ni mamca stavili...
Ceo konferencija pocela liciti na konferencije multi level marketinga. Jedan drzi motivacioni govor o svom uspjehu, a ostali ublehasi pljescu k'o ludi, ko biva lako je biti poduzetnik u nasoj drzavi. Niko ni spomena o svim preprekama koje je skoro nemoguce preci bez pocetnog kapitala, ljudskih resursa itd.
Svi bi da nosaju aktovku , a u njoj jabuka . Uhvatite se posla , ja kad sam studirao kaz kolega ja studiram da ne bih radio, a ja njemu ti studiras da bih nesto naucio a ako hoces neku egzistenciju onda ces raditi kao i svi ostali... CEO konferencija to u bih trba zabraniti bolje konferencija kako se motika ostri
Oguli jabuku i pojedi keks... :D
Svi bi da budu direktori i poduzetnici, hehehe mozda zato i imamo ovoliki broj nezaposlenih jbg svi cekaju direktorske pozicije heheheh.