Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da žene budu poduzetnice kad ne mogu od ovih muških paćenika, koji ili mrze žene ili ih se boje. Uzmite za primjer 5 najuticajnijih poduzetnika u Sarajevu. Svaki od njih je pi.čkopaćenik, kompleksaš i iracionalna nesamopouzdana, i uopšte pouzdana osoba. MG Prvi među njima. Pomemio od pohlepe i stranačkog lopovluka.
Ispravka: uopšte nepouzdana osoba. (zaletio sam se u mislima.)
...kako ono vele, "nek se zna ko hlače nosi" :)))
tito nije dao da se noge briju
Da žene vladaju svijetom bio bi mir..
hah
samo natjerati nazad u kuhinju! Ovo i jeste rezultat "emancipacije" jer one neće da koriste slobodu, one hoće VLAST. Džender borci su vam isto ko i ovi av mau da pas hoda po gradu ko krava po indiji, ili kao LGBT fajteri za "prava", neće oni slobodu, oni hoće da svi budemo pederi. JA VOLIM ŽENE VIŠE OD SVEGA NA DUNJALUKU, ALI ZA VLAST I NAREĐIVANJE NISU - JER NEMAJU MJERU.
Matori vecina nema mjeru, kako muskaraca tako i zena. Sama potreba da se zene emancipiraju pokazuje koliko su muskarci imali "mjeru" u proslosti. Druga stvar - kad se muskarac osjeca napadnutim i ugrozenim, to govori o njegovom samopouzdanju i njemu, nikako o zenama. Za karakterno jaku i uspjesnu zenu ipak trebas imati malo vise muda i samopouzdanja, to je sigurno.
matora ne vidim ti komentar, samo mi je došla notifikacija i vidim da me ružiš :( :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)