Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3: Katolocka Crkva 2: SPC 1: IZ BiH
A što ne objavite kako su se obogatili ? Sve ratni profiteri
cuj 100, pa kolko ih ima kod nas 13.546... malo manje. 100. hidrogradnja ... 65. energoinvest 64. jkp toplane .... 43.bosnalijek .... 29.bh telecom 28. jp elektroprivreda .... 18. sirbegovic group .... 4. laktaši komerc doo 3. wolf sigurnost doo 2. zvučno prezime - gradnja dd 1. ......???
A Harijeve firme po Turskoj, Libiji, Emiratima...Nemoj da nam to preskocite...Hari nas vodi u svijetlu buducnost na 24% teritorije BiH...To je nama nasa borba dala...Dobro, nama je nasa borba dala malo manje a Hariju malo vise ali u prosjeku nije lose jer je moglo i gore...Zato mi biramo uz Harija i Zeljka da imamo utjehu.
pa dodik i covic imaju firme po kipru i srbiji........
pa i nema vise od 100 firmi u BIH