Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\" da bi zastitili \"domacu proizvodnju\" trebamo jos vise povecati carine za uvoz robe iz luksuznih zemalja\" bola i trebamo bit najskuplji trebaju svaku paru izbit iz ovog naroda kad mogu jer mi opravdavamo to sto rade da nam rade je*iga sta cemo kad nam je standard veci nego u danskoj :) danci crknite od zavisti :D
u ovoj državi sve poskupljuje ,postaćemo skuplji i od evropskih zemalja,a plate se smanjuju osim kod političara,njima je jedino dobro u BIH.
Mame li vam se na*****m jos malo pa cete nam i ovo malo zraka sto disemo pocet naplacivat...
Pa mi smo ti najbogatija zemlja na svijetu, sve nam je najskuplje :)
zivim u Danskoj ,kao sto ste culi da je to najskuolja zemlja za zivot u EU. kada dodjem dole na odmor , vidim dosta stvari je skuplje nego u Dk. Npr. riza , ulje , brasno, voce ,povrce, mljeko ,sokovi meso. TO nije sala niti se zezam cista istina.na Zalost.
Poskupilo je i umiranje. Onaj ko nema u šteku tri milj neka i ne pomišlja na umiranje.
moze li mi neko objasniti kako to da je struja poskupila kad je vec vise od dvije godine cijena kilovatsata na racunu potpuno ista, cini mi se 0,12 KM po skupoj tarifi?