Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao što ne mogu šulje ovakve. Kako se toga nije sjetio prije 7 godina?
joj mu price..
ne seri žućo ..sit se gladnu ne razumije....
Prepisuje od Fahre. 'Ta ce njemu plata, ima on suski u jastuku.
ne zivi on od plate, vec od kupoprodaje dionica i dividende ha radio za dolar il za 500.000 dolara, opet je iz njegove vrece (presipanje iz supljeg u prazno) da je rekao - na kraju godine dobit fb dijelimo na broj uposlenika - onda bih razumio njegovu pricu o smanjenju jaza medju uposlenim...a ovako - ovo je cista usa ublehaska prica!!!
Puno mu je i to ..............................
Facebook vam je besplatan, pa vi vidite...sta odmah kritikujete?
Jest besplatan kao i podatci korisnika koje je obezbjedio obavjestajnim sluzbama...Koliko to vrijedi sta ti mislis profesore?
Pa svako ko ide na social network ide da bi postavljao svoje fotke, iznosio svoje misli i sl. Hoces privacy i da cuvas svoje podatke, nemoj ici ni na FB, ni na Internet. Sto ne mogu ove price, podaci prodani, obavjestajne sluzbe i sl.
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
Hajd jedi govna i ti
de pošalji koju hiljadu da se izvučem iz sivila
Ja nista nerazumijem
nije prodavao opcije na dionice nego iskoristio opcije da kupi dionice
bogataski hinjaluk. kakvo smanjenje jaza, prica za debile, pozadina ovog poteza je cisti hinjaluk. zato treba da je porez na imovinu visok, pa nek' volontira koliko hoce...
naravski dunjice :-** moj tata je uvijek govorio da najvise ima ne onaj ko najvise zaradjuje , nego onaj ko najmanje trosi... ;) e sad... o konkretnom liku bi se dalo stosta polemisati od toga kako je sve pocelo, pa nadalje... svejedno... cijenim novac u smislu da cijenim svoj ulozeni trud koji je doveo do tog novca. i ok mi je da on zeli usparati na porezu, ako vec zeli, ali stipu pricu o smanjenju jaza, to je cisto licemjerje, a to najvise mrzim!
Svi za jednog, jedan za sve. Moto placanja clanova tajne grupe TNT, Alan Ford
pa što je vama krivo što je on miljarder? pa zarađuje na budalama i svaka mu čast na tome....
Al brat zajebava Haha
novi izgled spoted.ba portala posjeti te nas posjetite nisteznali.com ako vec niste