Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav sindikat crni .. nikakve fajde od njega. Nego motku u ruke, i to govnjavu .. pa preko ledja !!
JA sam završio onaj fakultet i hoću da sam direktor ali cijenjen, da ima sekretaricu kao avion, auto vozača, telefon i tako to,,, pa pobogu ja sam završio onaj fakultet
Prippravnik radi za 350KM. Je li i to mobing??
radi nisi dosao da sjedis
sav sam se najezio kako je mocan video....sad bi zakuco crvenu zastavu na balkon i odvrn'o internacionalu !
brine se sindikat al u kurcu .Ma stocem onoga ko provocira
Privatnike/vlasnike firmi mozete pozete povuci za k.itu s tim zakonom. Vlasnik firme je zakon i sudija i izvrsilac presude... Ako hoces platu mozete te karati kako mu je ce'jf.. TO NAM JE NASA BORBA DALA..
Ja mislio da se pravilno kaze "Mobning". Izgleda da sam u krivu.
mobing je fenomen koji donosi danjasnji ultra kapitalizam i nece se tu nista promjeniti nego ce biti jos gore.Cilj je totalno iskoristavanje radnika,maltetriranje i stvaranje pritiska da bi jos vise radio.uz mobing ide paralelno i burnout,ja tako je to balkane welcome to the new world of democracy & freedom if speach!
commi :) Pročitaj ponovo nije kriv komunizam već ''naslijeđene institucije iz komunizma koje nemaju nikakve svrhe niti funkcije, osim što su izvor ugodnog i komfornog života za pojedince poput predsjednika Sindikata kojeg vladajuća elita plaća 4.050 KM mjesečno da smiruju fukaru.'' P.S: Zaboravio si staviti smješka :)
...valjda si skontao na šta sam ti replicirao...sa ili bez :) činjenice ostaju iste :)
SINDIKATA U BIH - NEMA! Demagogija i ublehe postale su najunosniji biznis u našem bolesnom društvu. Bolest zvana komunizam korumpirala je ljude i od mase napravila mentalne robove koji nisu sposobni artikulisati i zahtjevati svoja prava. Naslijeđene institucije iz komunizma nemaju nikakve svrhe niti funkcije, osim što su izvor ugodnog i komfornog života za pojedince poput predsjednika Sindikata kojeg vladajuća elita plaća 4.050 KM mjesečno da smiruju fukaru. Jedna od takvih institucija jeste i sindikat kojega vode demagozi i beskičmenjaci koji su sastavni dio bolesnog korumpiranog sistema. Fukari se zaista loše piše...
...ne znam čemu je tzv. komunizam tu kriv...tada jebilo i posla i plata...i svašta nešta...mentalni robovi su u trokutu nacija-vjera-tlo...
kod nas je trenutno situacija kao u njemačkoj 1880. godine. Radnici bez ikakvih prava su maximalno explatisani od strane vlasnika kapitala.
...husaga, napredujemo...
avante populi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)