Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvam žensku djecu između 20 i 25 godina :D
u svakom slucaju bolje nego biti cistacica u kuvajtu i katru...
Jelde, da bi kakve guzovace? Svaki posao koji se ponudi ili je "za kurve" il "je malo para" il "je daleko" ili neki drugi klinac a sve eminentni kadrovi iz bioinženjeringa, kibernetike, savremene medicine itd. kod nas cekaju na "fin posao". Gadite mi se sto dijelite zemlju sa mnom stoko!
Sto ti je to bitno? Barem ne zivim na grbaci staraca i placam svoje racune pa makar mi nista para ne ostalo ;)
Jah, kurton jedan. idi trazi od staraca cenera za kafu, cigare i kredu. Bijedo. Imam vise upisanog radnog staza nego ti skolovanja ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo mi je sumnjivo.
Sve vise i pornica u kategoriji Babysitterke ;D
i sve su bolji.
Poznajem djevojku koja je dosla u ameriku prije pet godina u tom programu....koristio je rodjak od tate dok je cuvala djecu a u skoli je upaznala kineza sa kojim sad ima djete ..( u medju vremenu je navikla na alkohol i moze popiti vise od mene) bolje dole raditi za 300 km !
Da li je ovo samo za one sa PUTOVNICAMA ili vazi i za one sa PASOSIMA????
U čemu je razlika
To se zove savremenu roblje...radis za dzeparac. "Djevojke imaju osiguran smještaj u vlastitoj sobi, hranu, džeparac, zdravstveno osiguranje, slobodno vrijeme za pohađanje jezičkog kursa... "
vjerovatno ova agencija uzima glavne pare...bejbisiterke ne zaradjuju lose...
za cuvanje djece a i tata, a kakvo je vrijeme doslo mozda ce i mame da 'paze'
Lijep posao lijepe pare.
Babysitterka do 26 godina, ma idealna za cuvanje djece, a povremeno i muzeva. Majke/zene ce jedva docekati da ne moraju placati neku stariju zenu sa vise iskustva i ovoj sve povjere. Salu na stranu, svaka cast, ovo je pomak za sve nas. Jedan od rijetkih koraka naprijed u zadnje vrijeme
Ako je ovo korak naprijed onda smo nigdje :)
Malo kulturniji naziv za kurve. Poznato je da ove djevojke koje idu tamo idu radi prostituisanja i brzog novca. Svaka koja se vrati ovdje je poderana kao racun
Koji si ti retard...
Idiote !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)