Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista nije cudno , ovo su kod nas "standardne" vijesti , kada narod skonta da im nacionalne stranke i nacionalni torovi u kojima nas drze kao zivotinje i hrane nas na kasikicu nisu donijele nista dobro nikome od nas nece biti bolje . Prema tome narode stvar u svoje ruke i protjerati bagru iz svih nacionalnih stranaka i ujediniti se u jedan blok za dobrobit svih .
Sve je već propalo ... Ako nisu uništlili SDA lopovi ... Uništit će vele izdajnici iz SDP-a ... Šta ćeš ... kad Željko Komšić dođe na vlast ... neće više ništa ostat :D Hi hihi hihihi :D
Majorizacija...
... sve propada ... ... evo danas ... ... samo u Općini Centar - Sarajevo... ... zatvoreno 24 firme manje / veće.... ... sve propada... ... a mi se "češljamo" i nadamo ...
demokratija = plutokracija
"...vlasnikom Iztokom Piklom" - Iztok Piklo hahahaha...I rest my case haha
Da Tito nije otvarao ovi danas nebi imali sta da kradu i zatvaraju..
šta je tito sve napravio ovi kolko god se trude još nisu uspjeli sve srušit, eto kakvi su.
dobro došli u svijet kapitalizma. u fabrikama danas čovjek postoji kao broj i kad taj broj ne treba onda se isti šutne. nismo bolje ni zaslužili kad smo dopustili fašistima i nacionalistima da razbiju socijalističku jugoslaviju koja je uz mnoge masne imale i velike prednosti, a jedna od najvećih je bila zaštita radnika.
Jeli ovo ona tvornica gdje su radnici ukrali oko 4 miliona maraka vrijednosti bakrenog kabla. Jebo ti takve radnike.