Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uci sine da budes PRVI NA BIROU :)
"mladi ljudi nemaju volju da nastave školovanje zbog uslova, ali i zbog nesigurnosti da će dobiti posao s visokom stručnom spremom." Pa sa takvom logikom nećete nidokle dogurati. Nesiguronst da će dobiti posao sa VSS, a sa srednjom, i to još ako je gimnazija, će ga dobiti?! Ne sjećam se da sam u konkursima ikada vidio da se kao stručna sprema traži: GIMNAZIJALAC. Sa SSS, ko hoće, i može naći posao, ali sa gimnazijom bez nastavka studija, može se samo slikati sa diplomom ili eventualno raditi u trafici ili za kasom u nekom TC-u. A za nosanje paketa, utovar istovr, srednja škola ti ni ne treba.
Evo primjer kako Cika Miro zaposljava volontere da ubire vrtoglavu dobit. Za jahte po jadranu i opijanja u Dubrovniku se ima, a za volontere nema. Pricamo naravno o parama.
Bojim se da će većina, usljed stanja u kojem jesmo i ostati na ulici.
šta ste požurili, imat ćete kad biti na birou