Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....hahaha pa ja juceh jos pisah o ovim ublehašima koji ovakvve ŠTANDOVE SAJMOVE ZAPOSLENJA samo u ovoj tvorevini mogu prosipati... ...ko da je pijaca otvore štand pozovu ljude i prodaju im seminare tecajeve i govore kako samo moramo da ucimo da se preskolujemo...ona sto veze neka vise ne veze neka pliva, onaj sto pliva neka popravlja cipele, onaj sto popravljacipele neka sad upravlja kranom a onaj sto upravlja kranom neka uci voziti avion... a posla ce onda biti samo izvolite poloznicu i platite koju hiljadu maraka... TREBA OVE ŠTANDOVE ZAPOSLJAVANJA ZABRANITI AL POD HITNO IZBJEGAVATI - SIKTER
DA VAM UKRATKO OBJASNIM. VI DODJETE KOD NAS, MI VAM PALAMUDIMO I PRITOM UZEMEMO DNEVNICE, A VAS UVJERIMO DA CE USKORO BITI POSLA I DA SAMO TREBATE PRINTATI I SLATI VAŠE BIOGRAFIJE.