Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi sajmovi su samo ismijavanje i izigravanje nezaposlenih, ko zna sta rade sa osobnim podacima ??? Bojim se da ce i to iskoristiti za svoj interes da se vodimo da radimo dok oni uzumaju plate a nas nigdje nema...Ostacemo jos i duzni sto smo trazili posao i olako im dali nase podatke!!!!
skuži onog lika sa slike lijevo...lik se hvata za glavu i veli kada sam ono rođen u pihčku materinu
Sajam zapošljavanja neprilika za novi posao
sajam zapošljavanja je odličan, dovoljan i jeftin. ODMAH UKINUTI BIROE ZA ZAPOŠLJAVANJE, SAMO NAM UZIMAJU GOROMNE PARE ZA PLAĆE I SVE OSTALE POTRREBE A NISU ZAPOSLILI NIKOGA.
ciji je " kadar " dama sa slike za pultom ?
preko štanda poso more biti ponuđen samo nekome manekenskog izgleda, mora biti našminkan i mora znati očijukati i zavoditi, sve to pod uslovom da ne smije imati više od 20 godina, mora imati završen fakultet sa najmanje dvije diplome i mora imati minimalno 5 godina radnog iskustva
I mora govoriti može a ne more!
TRI dana u SRCU srca regiona SARAJEVA! 35,90€ www.franzferdinandhostel.com