Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro i sta ima novo??
sta si po struci?
Ma kod nas ti je,haj ti prvi ja cu zatobom eto sto nema protesta..narodu je jos dobro
Ljudi zele da rade ali neće da budu robovi, kriminalaca, lopova, ideologija i politika.
mi smo se nag.uzili i cekamo... majku nam .e.b.e.m svima pa nismo zasluzili nista drugo nego da pomremo od gladi i bolestine.. pa jbt oni cig.ani po bugarskoj svaki dan na ulici, skupi se 100 000 grka u po grada, spanci protestuju a kod nas nista.. pa ma.jku mu ko nam uvede demokratiju, da je diktatura lakse bi mi bilo znas da nema druge opcije a ne ovako..
Čudi me, zar predizborni slogani ne biše "Idemo naprijed!". Ili se to odnosilo na rast nezaposlenosti? :)
KOga je ova agencija zaposlila? Ja VSS, I 8 godina na Birou, nikad ni ponudili ništa nisu, jedino me poslali jednom privatniku, kod kojeg bi odradio pripravnički staž, ali bez olate, što sam odbio, jedino mogu ststistiku voditi, i stranačke lopovske interese zastupati.