Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a cijene svega 5 puta veće nego 2000.god.
PROSJECNA = politicari u guzonje imaju platu 5-6 milja (+ono što ukradu) a prosjecni gradjani 5-6 stoja (nekad i manje...) (ako uopste i imaju srecu da se zaposle bilogdje)...
http://zarada-marketing.blogspot.com/ http://signup.wazzub.info/?lrRef=2988c10c
blagoonom ko ima platu, šta da rade ovih više od 40% stanovnika što nemaju posao?
jest samo sto je 2000 litar ulja bio 60 feninga a sad je tri marke
kazu da u sklopu currency boarda ne moze biti inflacije. I to ne one sitne, male, podnosljive od 2% godisnje.... E moji ekonomski strucnjaci sa fakulteta...
Istina... kao i potrošaka korpa za 4ročlanu porodicu - bila 300, danas 800.
majku vam koga vi testirate pa dobijate rezultate?meni u zadnjih 5 godina duplo manja plata + gratis sto kasni po 2-3 mjeseca.politicari nabili sebi plate,pa nam \"cupaju\" prosjek.napravite jednom anketu od \"sitne buranije\"
Kad čovjek ovako na prvu pogleda, još se može prevariti da pomisli \"a jes\' nam dobro\". A što ne izbace i statistiku cijena osnovnih životnih namirnica u istom periodu? 2000. si mogao za 40 KM nakupovati stvari da ne možeš dovući kući, a sad za 40 KM nosiš robu u polupraznoj kesi.
Udvostrucene su i cijene, a procenat nezaposlenosti je kakav je i bio.
Plate rastu po prosjeku 8% godisnje, a inflacija 12%... rezultat?