Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee ti nemoj da laprdas nek umre sirotinja ko hin j .e.b.e ist o ko i tebe j.e.b.e. fukaro jedna ti zznas ko ce sta za veceru mars!
PROSIJECNA PLACA kad uzmete place guzonja koi imaju po 2-3 hiljade iznosi toliko ,, niste pogrijesili a sta je sa onima koi zaradzuju po 300-400 km o njima ne pricate i ne pricate o njihovim prosijecnim placama sramota fatate se samo placa guzonja i foteljasa SRAM VAS BILO foteljasi uzivaju dok pojedinci razmisljaju sta ce veceri i hoce li je uopce moc obezbijediti