Virtualni dani karijera i znanja
0
Pronađite posao iz udobnosti svoga doma
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veze
ovo ono
Nije im losa ova kupljena aplikacija samo jos da potpuno radi...
jest kada bi im linkovi radila za slanje CV-a. Niti jednoj komaniji kojoj sam poslao mail sa CV-om ne radi mail. Bravo za nase poslodavce!!!!
vidi ih ko da su s marsa pali halo sax, na kojoj vi planeti obitavate
Ja bih predlozio ovim sjajnim, inventivnim, ka buducnosti orjentiranim mladim, uspjesnim, poslovnim ljudima da zaposle nekoga (mene evo) koji ce im u najtezem momentu reci da nije lijepo staviti dvije tudice u obliku \"Info Stand\" jednu do druge, jer je jako ruzno citati engleski-ispravno napisanu rijec do njemacki-neispravno napisane rijeci. \"Info Point\" ili npr. \"Informacije\" bi figuriralo puno bolje. Ima naravno drugih, boljih rjesenja od izvedenog.