Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta bude nakon sto se probudimo?
ovaj naslov mi mnogo lici na volontiranje
Pokaži štelu ... Dokaži štelu ... Keširaj štelu ...
"Pokaži se – dokaži se – "unovči vjevericu", a zatim zaposli se!", mislim da bi ovo bio originalan naziv.. P.S. A mi muškarci..
Pa valjda isto: "Pokaži se-dokaži se- "unovči pitona", a zatim zaposli se!"
@burnbabe Novčenje "pitona" se može svesti u red statističke veličine, pa ga nisam niti uobzirio, čast izuzecima. Pitanje i dalje glasi, "A mi muškarci.."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije sve tako sivo..... -..................... ...................
ahaa znaci treba da se pokazem i dokazem...da naucim engleski...pa onda ni to nije dovoljno...treba i programiranje da se zna....pa rad u ArchiCad-u, pa radno iskustvo najmanje 5 godina...vozacka, dozvola za nosenje pistolja...i onda ti kazu POSAO SE NE CEKA - POSAO SE TRAZI Mamicu vam je**m kapitalisticku da vam je**m
Zašto bi se dokazali i nešto radili kad možemo kod kuće sjedit i srat kako država ne valja i da nema posla-Filozofija naseg naroda.
Tako je ! i svi odmah, prvi mjesec 4 cifre da legnu na racun ...
Dobitna kombinacija: bošnjak, džuma, babo -zaposlen !
Ni blizu...
može li: bošnjak koji se toga stidi, partijski sastannci, babo bio komunista - doktor!
prosjačenje po čaršiji...najunosniji biznis plan trenutno na tržištu.