Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOLIKO DUGO SAM NEZAPOSLEN DA SAM SAZRIO DA MI SE ODUZME RADNA SPOSOBNOST.
Mozete vi farbati Biro za zaposljavanje koliko hocete i nabavljati nove racunare ali to nista nece zaposliti ljude koji nemaju stelu... Pravite se ludi i farbate...
Daj bha da idem brat jagode shvicu sad preko ljeta..
OVO JE IZJAVA DANA "Službe za zapošljavanje moraju biti prihvaćene kao pouzdan i kompetentan partner u rješavanju problema na tržištu rada, ističu iz Agencije za rad i zapošljavanje BiH."
brao momci!
ovo je za svaku pohvalu, samo naprijed
ovo je za svaku pohvalu, samo naprijed
Odlično Kamočaji nastavlja impleentirati projekat!
Kamočaji kaže da su on i sada već razriješeni UO za nepuna četiri mjeseca pokrenuli reformske procese u namjeri da se unaprijedi rad te javne ustanove po standardima i po zakonu o posredovanju u zapošljavanju nezaposlenih osoba, te raspisali tendersku proceduru za angažiranje revizorske kuće koja bi detaljno utvrdila sve eventualne nepravilnosti u prethodnom periodu.
Svaka čast!! Čim se Kamočaji vratio na poziciju direktora odmah neka poboljšanja!