Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka castt .-... finansirajmo sarajevski kanton .... ostatak drzave nek pati... SBK je od ovog programa dobio nula mjesta.... dabogda vam trebalo za hljeba
Ovo puno znaci mladim ljudima koji su tek zavrsili svoje obrazovanje, ovo je odlicna odskocna daska i bilo bi dobro da ubuduce ulaze i vise u ovaj projekat.
Svaka cast Igore, samo tako nastavite nadam se jos boljoj situaciji sto se tice zaposljavanja u KS, samo naprijed!!!
Igor nastavio dobru praksu Zavoda, a nadam se da ce uvesti jos neke dobre projekete ovog tipa :D
Svaka cast,potez za pohvaliti!!
-Ako sam: Bosnjak i zivim u Bosni i Hercegovini mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Srbin i zivim u Srbiji mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Hrvat i zivim u Hrvatskoj mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd -Nije ako sam: Bosnjak ja sam musliman Srbin ja sam pravoslavac Hrvat ja sam katolik -Prestanite mijesati nacionalnu pripadnost sa religijom, to je pogresna politika kojom nas uce nase stranke da bi nas razvrstale i da bi ovdje jos uvijek mogao biti haos u njihovu korist.