Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kada si bolestan jel ides allahu ili doktoru/hirurgu ?
aaaaaaaaaaaaa
ovaj degen \"jao sestremi\", kako si ti sad ipao/la primitivac, u pokušaju da nam otvoriš oči.. zbog takvih kao što si ti, najvjerovatnije nas i posmatraju kao stoku
svaki je dobro placen vazno je raditi
Poslovi,tj.zvanja su sjajna još kada bi se moglo tako nešto i raditi i poslije godina i godina provedenih na fakultetu a sve opet podrazumjeva da neko s jakom vezom ne uleti prije/mislim ono \"tatin sin-mamina kći\",ili \"sve sine zavisi kojoj si stranci opredjeljen\",a da ne spominjem kofere love da bi se uživalo u blagodetima takvog mukotrpnoga rada/mislim ako tu na pojedinim poslovima se uopšte i radi/mislim-izvršni direktor-halooooooo pa kada oni stignu i raditi od napornih rućkova ili većera s komitentima/!Ovde je nekada bio dobro plaćen posao špeditera,al brate sada se nema ni za kafu!.Pozdrav cijeloj maloj raji iz Orašja,grada na Savi
fakat losa lista, vecina sportista danas zaradzuje od bilo kojeg ovog, i u sportu danas su velike pare, ne mislim na nasu drzavu naravno. by the way sto se tice vjere, ateista sam. i svi mi na balkanu bi trebali biti i onda bi nam bilo fino. ;))
Jadna lista, ko je sastavio ocito nije upoznat o najbolje placenim poslovima.
mozel taj alah se izostaviti ikako iz bilo koje bosanske price. nije ni cudo sto nas svijet posmatra ko stoku navucenu na ekstremnu suplju de ba malo sviju vam (BOSANAC?)
Stvarno ovi pametnjakovici moraju unistiti svaku temu. Pamet izbija na sve strane!
to ministre. Drz ga. Nemoj vjeru petljati i u ovu temu ziv bio.
svaka tema povod za sukob.
to kad ti budes na svom portalu pisao pa onda ispravljaj recenice
slažem se....
Ispravite kod hirurga recenicu u kojoj se kaze da je svaki dan neciji zivot u njegovim rukama.Svaki dan nasi zivoti su u Njegovim rukama,Bozijim, a hirurg je samo \"alat\" preko kojeg Allah ostavlja u zivotu one koje On hoce,a one koje nece uzima sebi.