Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doedukacija? Za 10-ak godina će se početi koristiti izrazi kao "dozapošljenje", "dočlanstvo" a do tada DO VIĐENJA ;)
Najlakše se zaposliti sa jakom štelom i kovertom u kojoj će biti 10 000- 20 000 KM zavisno od željenog mjesta. Kakva doedukacija, kakvi bakraći.
mjenjam debelu mamu za mamu sa debelim vezama :D
Nasi mladi se lakse zaposljavaju zahvaljujuci clanstvu u stranci. Bitno je da je babo na funkciji i skroman lopov, pa da moralno pogura svoje dijete. Bitno je biti podoban i odan, a i sutiti kad treba. I ne zaboravite, Alija je drzavu ostavio Bakiru.. mozda ste vi bas slijedeci Bakir ! Pridruzite se SDA.
A u amanet Erdoganu....dobijate i svodnika erdogana GRATIS !!! Naravno samo ukoliko pozovete odma i učlanite se.....SDA SDA SDA jer NAROD ZNA .
Nazor - Ah, predlazes dakle dudukaciju umjesto doedukacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
podobni mladi ili mladi?
kad poloze predoedukaciju i ultradoedukaciju mogu se zaposlit nista prije :)
mogu sa tim certifikatom dupe obrisati
:-)))