Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah etoo 15 cu poslati ... Smijesno
Legendo sve sam ja to znao.
Ako bi stavili pred mene CV u kojem piše da je osoba 'stručnjakinja' za bilo šta, ne da ne bi bila primljena nego bih je ekspresno vratio u osnovnu školu. Ali evo ne mora, može raditi na klix- ko novinar.
Kakav poso i rad, šta je vama?
Znam sve, primi me!
lol developer prosjecno 500 aplikacija mora poslati da dobije 1 il 2 intervjuva ako je imalo sposoban. Na to sve, poslovni market za developere trenutno je katastrofalan haman pa nemoguce posao dobiti bez iskustva, ja nemogu nikako dzabe se patim, moram sa strane ovamo raditi druge poslove jer nikako da si pita nemozes dobiti, imao sam intervujva nekoliko al dzaba. CV mi je optimiziran skroz i testiran, jednostavno poslovni market je haos, pricao sam sa recruiterima tako su mi rekli.
Jel to web developer, i nisi reko u kojoj zemlji (recruiterima 😁). Ciljaj malo nize, part-time, manja plata i kad se ubacis negdje onda trazis bolji poso. Imaju specijalizovane agencije za programere, posalji njima CV. U medjuvremenu programiraj nesto open source, show case da stavis na CV
Jel tvoj cv testirao QA ili???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Crnogorci su najveci strucnjaci na ovu temu