Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto njih ima preko Milijarde a nas jedva 4 miliona hahaha
Chuck Norris,budi ozbiljan Prvi - dosadan si Udarnik - glup si safsdgfd - ima smisla
Chuck je potpuno u pravu, Kina ima mnogo vise nezaposlenih od BiH. Samo su procenti veoma slicni, kod njih je nezaposleno 4,1%, kod nas 41%.
Samo naprijed. Za par godina cete biti vodeca ekonomija u svijetu... Chuck Norrise, to sto si ti cuo ili procitao, to nisu istrazivanja to je istrazivanje.. Malo bolje to procitaj, sjedi 1
4,1 posto, to je nesto oko 450 miliona neradnika
P R V V I
Sve govore Kina ovo-ono najprespektivnija ekonomija a evo istrazivanja pokazuju da imaju vise nezaposlenih ljudi nego mi u BIH :-)