Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako biti bolji od drugih 5000 kandidata :)) Nikako samo štela i laž .
Imaj visokopozicioniranog rođaka u stranci...
cc
kakve je.ene prednosti, bitno je samo da imaš štelu mada i to više nme prolazi nego koverta sa min 10 000 KM na sve strane samo lopovluci, ja sam na birou od 2008 godine i nikad me nisu sa tog biroa pozvali, imam VSS profesor arapskog jezika i književnosti, diplomirani iranista , služim se engleskim , turskim jezikom i posla ni na vidiku u ovoj zemlji lopova i dvoličnjaka. Ni ja ni žena ne radimo ,imamo bebu i da mi nije roditelja ,penzionera crkli bi!!!!
Mozes biti "meke" koliko zelis kao i timski igrac, fleksibilan itd. sto je navedeno daleko da je to samo za one sto vazi ona "JA MOGU, JA IMAM STELU "
odradiš 2-3 god kod privatnika u BiH i imaš sve ove vještnine...
mrzim razgovore za posao, nervozna sam, ne gledam u oči, pričam gluposti, blokiram.
hahahahahaha oplakah... umjesto u rubrici "biznis", ovo bi trebalo da stoji u "zayebancijama"
Zašto na konkursu za posao od dva kandidata istog obrazovanja i sličnog iskustva jedan bude primljen, a drugi ne? Zato sto primaju jednog a ne dvojicu
LOGIČNO
Nama treba savjet "kako biti podobniji od drugih kandidata za posao"
Kako biti bolji? Pa zbaviti štelu. Ovaj drugi da je kosmonaut odbili bi ga ako ja adžo, dajo ili babo ti da uhljebe svog kandidata.
pod 1-okle poso ljudino pod 2-okle poso ljudino ........................................ pod 1784-okle poso ljudino
Budi dobra treba, izbaci sise na vidjelo, ugrizi se za usnu koji put.
A onda nazoves amidzu kao tvrdu vjestinu i on sve zavrsi. Koga maslate sa ovim clancima.
...fraze. uvali ga "u vatru" par dana pe ćeš vidjet "koliko je sati".