Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni to odavno vec postoji,svaka kafana je biro za zaposljavanje!Nista to novo a ni neobicno...joj,jesu njemci zaostali.../:
Stara grčka poslovica kaže bolje i pivo u ruci, neko ku.r.ac na grani
šta ćeš u grčkoj,valjda treba ići u njemačku
Pa baustelci su se uvijek zaposljavali po kafanama
na 1.02 dobre plavke lijevo....
odo ja u grčku !
vidim da si se pronasao u ovoj konstataciji, pa je to vjerovatno tvoja mama radila da se ti zaposlis ...
Sanse u Grckoj 0 Sanse u B&H -10, a tek od Nove Godine ce da bude -100
ovaj članak treba preporučiti parlamentarcima da rade marketing E neka nismo najgori.
mozda ti je mama isla da obavi neki Rucni Job ili da joj ga zdipi kakav gazda odpozadi!
Dobro jutro Kolumbo! pa u kafani se i trazi posao....i \"ugovaraju\" ostali poslovi i usluge...nisam jednom vidio nekog guzonju s nekim nepoznatim u kafani..sta mislite zasto ? (zaposljavanje) ili dvojicu ili vise guzonja ?? ( namjestanje tendera i sl. )...
Najnovije iz Posao Kafana kao biro za zapošljavanje Nezaposleni bi trebali platiti i do 100 KM za prijavu na konkurs Sajam JobFair 5. i 6. decembra u Sarajevu Tokom septembra zaposleno 8.078 osoba Neadekvatan sistem obrazovanja uzrok opće nezaposlenosti u BiH?
Svako dobro bosno i hercegovino
Dobro jutro dragi bosanci i hercegovci :-)