Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra firma, vlasnik obrazovan I stoji iza svojih rijeci, redovne plate iznad prosjeka, zadovoljni radnici...da je bogdo vise ovakvih firmi
Rama Glas=Bakir Izetbegović Prijestolonasljednik
jeko cupi?
Svaka čast ljudima iz firme Rama-glas, svaki posao koji sam radio s njima bio sam zadovoljan - pošteni i urade odmah - a cijene više nego pristupačne! Aferim, samo tako!
Ne kažem ja da ne rade pošteno ( sad ) ali daj mi reci ko je imao "96. godine "čiste" love da nabavlja šlepere stakla iz uvoza, koliko se sjećam iz Mađarske. Mnogo je sad poštenih trgovaca ali su prvi milioni bili u ratu zarađeni.
da, sjetio sam se. Nastala 1996. god. u vrijeme postakljavanja Sarajeva. Ko je ono bio glavni za obnovu u Sarajevu ? Bakir Izetbegović !!!!
ja se sjećam kad se firma pojavila i sjećam se da je neko iz vrha SDA stajao iza firme samo se ne mogu sjetiti tačno ko.
"recept za uspjeh: "Moraš čvrsto vjerovati u uspjeh onoga što radiš“, koji objašnjava riječima da ukoliko postupamo prema pravilima, uspjeh i dugoročnost neće izostati. Bez rizika nema profita, a naš instinkt i vjera su ono što će nas spasiti od propasti. " Znaci u osnovi, prodaj sve sto imas, otidji u casino i stavi sav taj novac na crno - i vjeruj. Fantasticna mu poslovna strategija. Posebno to ponavljanje rijeci "instinkt" kao da to znaci nesto vise nego "onako, odoka... neki me sejtan vuce". Odmah kraj one poslovne strategije "dobre stvari se desavaju dobrim ljudima, a posto sam ja dobra osoba..."
sve lijepo Ok haj ti nabavi kes ,a da mozes mirno spavati ako kredu od lihvara da ti job nece porpast i kakva se havarija desiti sta onda u ovoj fuking zemlji. Prozivodnim sektorom u ovoj faking zemlji moze se baviti samo onaj ko je stranacki uvezan.
Zasto na crno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)