Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
547.319..A ti se narode svadaj svih vjera i nacija..* ☆。 。 。* Sretna Nova ❤️ ☆ * * Godina * ☆。 ❤️。 * 。* ☆ 。 ❤️。
Ja iskreno zelim da tih 2.324.427 osoba nadje sebi posao daleko od Balkana, I time usrece I sebe I svoju djecu...I unuke
"Trazim posao" al Boga molim da ga ne nađem :) Ovako vecina razmislja kod nas!
put pod noge pa u švedsku
zastava finske na prstu :D
Balakan je raj za dovoženje i ***novanje nukluarnog otpada iz Zap. Evrope, raj za kupovanje jeftinih seksualnih robinja, raj za pranje prljavog evropskog novca, raj za nesmetan transport narkotika, raj za vršenje različitih pokusa na ljudima, poput nakaradnih društvenih uređenjea, ili pokusa sa GMO hranom , različitim vrstama zračenja i sl. Pa zar mislite da će takvu ***niju Evropa uvesti u svoju uniju. Hrvati mogu da zahvale Vatikanu što su u EU inače bi se krpili kao i mi, a kad vidim koliko dobra im donese to članstvo, mirno kažem, neka hvala!
to tako i treba samo hard core baby!!pa ko prezivi nek prica........SRETNA NOVA GODINA RAJA sve najbolje
Balkan, crna rupa Evrope, sa Dodiklandom u sredistu, kao najtamnijim dijelom.
2.324.427... respektabilna sila.. niko nam nista nemere
jupiii.......zauvijekl prvi u ovoj kategoriji :)
Balkane moj poharani :D
Ma đe će Balkan, tu su narodi za ku...
trazi posao u kravati i skupim satom....nasminkan ko gej.....sta bi ti jaro da budes direktor ili predsjednik parlamenta?....opanke na noge.....kod mene ima posla za takve :)
dodjes da radis....ako hoce da budu direktori nek idu u njemacku...tamo ih jedva cekaju.....prvi posao direktor......sta da radimo kad smo pametni i nadareni :)))
sta znas da radis kad si "zavrsio fakultet" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)