Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ima neki razlog da se napije
Koliko muslimanski svijet zaostaje za zapadom samo kad se uzme u obzir proizvodnja alkohola.. Koliko je ljudi na zapadu zaposleno u pivarama, vinarijama, vinogradima, plantažama, tvorinicama raznih likera, viskija, konjaka...... Sve to utiče na zaposlenost i standard zemlje.. Da ne govorim o farmama svinja i svinjetini kao i svim prehranbenim proizvodima koji sadrže u sebi svinjsko meso.. Pogotovo pršut i špek.. Ništa se ne može sa zapadom mjeriti zato svi tamo trče...
@ziganteli Slažem se s tobom.. Čudan izbor ali eto..
Istom logikom, koliko zapad zaostaje za Afganistanom i Kolumbijom gledajuci po ekonomskoj dobiti koja bi mogla da dolazi od proizvodnje heroina i kokaina kada bi se zapad 'obrazovao' po tom pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na 34 izvezene, 34 i popiju...
Scotch i Scottish tartans - ne moraju Škotlandjani vise nista niti proizvoditi niti izvoziti....
Kazu kad je sretan pije, a kad je nesretan salijeva :-)))
@Luna.Luna, ze znam zasto ti ne vjerujem da ne pijes, sretna znam da jesi :) @Trojanac, ja sam mnogo sretan :)
@Luna.Luna Ima sporadicnih slucajeva Lune :-))) @KSAhunter Zivio :-)))
Škotski Whiskey je tako dobar
Поготово онај из Кентакија.
Domaca kruska je po meni bolja ali nema jak marketing. Na zapadu su investicije u marketing uvijek ogromne u usporedbi sa investicijama u sam produkt koji se reklamira - prvo marketing pa onda kvalitet.
Radim besplatno - dok me ciroza ne ubije.... kontakt podaci PP