Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako sam dobro razumio, dosao neki lik i sebi za joju kupio 62 dionice...ahahah
hadzipasic im poklonio energopetrol
Ne zamjerite mu, čovjek ima Alzheimer.
Ma malo je kume! Nominalna vrjednost joj je 12,5 KM.
ZA vašu informaciju JEdan dioničar INE je Fadil Novalić, pa nije jasno zašto sakrivate ovu činjenicu, te da je FBiH uništila male dioničare ali KONCEPT dioničarstva u cjelini te da sarajevska berza otkako FBiH opljačkaše SDA i SBB još samo služi za pranje novce sa poreskim rajevima i sa arapima u kešu nepoznatog porijekla. Niko drugi nije budala da poklanja INI. Dakle FADIL, al što reče rahmetli Alija za premijera Bičakčića. ne KRADE FADIL ZA SEBE i ne poklanja OD SEBE.
A što ste za 25 godina nijemog posmatranja ove otvorene PORODIČNE pljačke to prihvatali šutnjom pa ste SAD DEMOKRATSKI FRONTALNI KOKUZI, e pa to je vaš problem. Pušite ga Rogatičanima, Fočacima, Sandžaklijama i BEograđanima !
@flaq de ne lupetaj sviju ti kakav fadil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad će bit energopetrol i u rs-u