Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSAO-ZARADA-SIGURAN i Provjeren 100% POSAO ! POSAO OTPORAN na KRIZU Provjerite kako OSIGURATI DOŽIVOTNE PRIHODE ! POSAO-Rad od Kuce preko Interneta – PRILIKA ! Ukoliko ste Bez Posla, Studirate ili Vam treba Honoralan Posao, da iz udobnosti vaseg doma odredjujete Vlastito radno vreme, Prijavite se. http://www.internetbrzazarada.ws Video prezentacija, Tjedni bonusi, Mjesečna Zarada, Isplata na Vasu Kucnu adresu putem Čeka. Neophodno Racunalo i pristup Internetu, samo za Ozbiljne. SIGURNA ISPLATA ! Info: www.internetbrzazarada.ws Email: [email protected] Danas je Vaš SRETAN DAN - Iskoristite PRILIKU !
Tihic rulzz :D :D
još jedan u nizu od prijeratnih giganata koji propada...! svaka čast Tihiću i njegovim pijunima, dobar početak ekonomskog rasta BIH, koji je najavio neki dan!! pa samo bi budala povjerovala u tu već ispričanu priču...!
Zaboravio si Sipad.
Unistise i ono malo dobra sto je ostalo u ovom gradu. Iako je prosjecna plata u Krivaju bila nekih 300 - 350 KM, znacila je mnogo za ovaj grad. Za 2000 radnika mjesecno se isplati 600 - 700 hiljada KM i vecina tog novca se potrosi u Zavidovicima. Sad ce te tek vidjeti sta znaci pola miliona KM mjesecno za jedan mali grad!
Energoinvest, Unioninvest, Krivaja, Energopetrol, Naftni terminali, Soko, Orao, Fabrika duhana Mostar, Capljina, Stolac, Zrak, Zica, Magros. Jel treba ikakav komentar na ova imena koja su unistili Harisovi, Tihicevi... Svako copnuo po malo a sad, evo, dosao i crnogorski serdar da pokupi ono malo jada a narod ne konta. E budala do budale u Bosni, tacno je da smo glupi.
pa zar ima u bosni ista bolje od unistavanja firmi i presipanaj u vastite dzepove,ako ko misli drugacije......masno si u krivu ccccc
U komunizmu je Krivaja Zavidovici bila gigant! I onda dodjose vehabija i nasta tama.... BIH4EVER!
Kakvi maheri - unistili fabriku koja pravi namjestaj za IKEU! Lopovi prokleti, sve zbog novca. Fuj u kakvoj zemlji zivim.
Hećo će to riješiti, inače sve što je pod njegovom šapom odlično funkcionira, Agrokomerc, Terminali, namjenska industrija......