Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemogu limovov, kar.adžic , mladic pucati po sarajevu koliko se ono moze izgraditi ,i koliko je samo sarajevo lijepo..... w000wwwwwwwww
Unutrašnji dizajn - kombinacija:Kazakstan -mesnica Brajlović u Mimsu u recimo.
ovo sa skrivenim komentarima je zalosno.fakat. kretenizam na kub. pustite te gluposti. . ej grbavice bolna si mi......
valjda zato što ovo nije nova gradnja, nego rekonstruisan stari hotel iz vremena STENS-a, kada su vazili neki drugi standardi, socijalisticki
Nije Haris nego Bakir ... kako to ba ne znaš?
ja cu ici na bazen...a sto nema alkohols je arapska laz, jer je muhamed isto bio lazov
legenda je rodena al posao je nac moguce samo ako imate nekog ko bi vas nahvalio i garantovo za vas.. bez toga nemojte ni ici jer islo je nas dosta .. NAJACA RECENICA ZOVNUT CE MO VAS ....
ovo se biti rasadnik side za bogatase
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Divno da je otvoren \"Bristol\". Sarajevo treba da ima reprezentativne hotele, a ne one neke privatne prčvarnice. Čestitam !
srednja ekonomska škola....hotel Bristol, jedva čekam da odem na kafu!!!!
Covjek ulozio 42 miliona dolara, napravio grandiozan objekat kakvim bi se ponosili mnogo veci gradovi od Sarajeva, zaposlit ce nekoliko stotina ljudi i opet vam nevalja! Takvi ste vi Bosnjaci! U BBI-u nema alkohola, ali je veliki hit u Sarajevu i najbolji trzni centar u BiH koji je uvijek pun. Oni koji traze da popiju alkohol, mogu izabrati neki drugi hotel. Svako ima pravo izbora!
Prelijep hotel koji nas vraća u neka sretna i sjetna vremena,kultno mjeso i nekad ,a i sada će biti,jedan novi prepoznatljivi brend. Stvarno će obogatiti ugostiteljsku ponudu na,inače,siromašnom,a lijepom Vilsonovom šetalištu sa prelijepim uspomenama na nekadašnja vremena. Najviše su dobile sarajlije...
Meni se svidja hotel. Mislio sam bukirati rezervacije kad dodjem u Sarajevo. Izgleda fantasticno. Koji je najbolji hotel u Sarajevu?
To ti preko slika vidis o kojem brendu je rijec??? Plati sebi prvo nocenje u hotelu, da vidis sta je brendirana keramika, pa onda komentarisa. To jedno kupatilo kosta k\'o sva tvoja pokretna i nepokretna imovina. Ove sarajlice navikle samo da kritikuju ... valjda zbog zavisti i duhovonog jada.
Lijep dizajn, lijepo osmisljeno... vrhunska brendirana kupatila, al\' sobe su MALE KVADRATURE i ispod aktuelnih standarda.
A nejma cenifa cucavac ??? E kakvi ste vi Bosanci ?