Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lupajte gluposti. Provesti kineski brod kroz Suez nije nikakav problem niti posvig. Ako otvorite marinetraffic.com vidjet cete koliko brodova dnevno porlazi kroz suez, sto cargo, sto tankera, sto ostalih.
Kina je jedan od najvećih neprijatelja bošnjačkog naroda, tako se prema žutim govvnima i odnositi. Da se njih pitalo devedesetih danas niti jedan bošnjak ne bi živ bio.
Lazu u Ramazanu, najveca spona sa Kinom, Rusijom i Iranom je nas gazija Zahiragic i njegova IT kompanija Blum
Dugo godina kupujem proizvode iz Kine putem interneta i nikad nisam bio prevaren. Kod Kineza važi baš pravilo koliko para toliko muzike.
Svaki dan da pokojnom Peri Gudelju FISu nosis cvijece..
kinezi,ne hvala,neka svoja g prodaju srbiji i rusiji,dobro citam sve etikete od svih proizvoda i tako ne kupujem od smecara,radije platim vise,puno vise
Kina mozda nije varka ali ove vase fiktivne kompanije koje ne rade nista zasigurno jesu.
Kina je neprijateljska država koja je devedesetih podržala uništenje i istrebljenje bošnjaka. Imajte uvijek to na umu ne budite idioti sa memorijom kraćom od čovječije ribice.
Bravo 👏👏👏👏👏
I kako je prevezao teret kroz Suecki kanal?
bravo svaka cast 🇧🇦❤️🇨🇳
svaka cast
Made in P.R.C je varka
A na kojem jeziku se piše "YIWU" grad? Na kineskom znamo da ne, a na bosanskom, srpskom, hrvatskom nema ni slova "y" ni "w*. Pa zašto onda novinar ne napiše na našem jeziku, kako se izgovara?
Na srpskom se vlastita imena pisu kako se citaju, na bosanskom i hrvatskom NE. Ne mogu vjerovati da neko moze provesti toliko vremena na internetu, a da to ne zna.
Entropist, mi to učimo u školi a ne na internetu. I pravilo je za sva tri jezika isto, piše se kako se čita. Ako se piše izvorno, onda je pod navodnicima. Ako je izvorno na nelatiničnom/nećiriličnom pismu, onda opet kako se čita. Ne može se pisati na slovima kojih u abecedi nema,a to za "wyx" važi isto kao i za kineske znakove.
Poznati Cinasium