Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li se time riješiti one proklete šine na brzoj cesti u Blažuju, odbiše ljudima i točkove i bubrege!?
Jedini načelnik u Sarajevu koji je u kratkom roku zasjenio sve ostale svoje kolege dosad i da pokazuje rezultate svog rada.
Ja čekam izbore da mi napokon asvaltiraju mahalu koju su izrovili prije 2 godine postavljajuci neke cjevcure , hajde Hadziemricu mora li bit tik pred izbore ubrzaj malo sjeb'o sam auto vec ....
triput Semir jednom Efendić... Semir Semir Semir Efendić!
Zna li neko hoće li se ikako spajati na Džemala Bijedića? To bi bilo dobro...
Ma ja nek se Vlada FBIH zadužuje da se sarajlijama napravi put a Zenica može sama čitavu infrastrukturu napraviti a Tuzla neka gleda na snimcima kako izgleda autoput jer izgleda da visočanstvo u Sarajevu smatra da niste zalužili
Ja sam iz Sarajeva i smatram da si upravu, odnosno da bi svaki veci grad trebao imati svoju zaobilaznicu !
Sarajevo daje 70 puta vise novca federalnom budzetu od tuzle i zenice zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
sad nasli zaobilaznicu pravit kad je grad pretrpan i opet ga nece niko zaobilazit nego ce silazit
vidi sto mi pucaju minuse ovi koji su vec sisli na asfalt
SDP nas je pokrao ali smo bar autoput dobili, od ovih ni penzije ne možemo dobiti na vakat. Tugo moja! Ovaj narod samo hoće bolje da živi, pa jel puno tražimo!
Fino ti najpopularnija nova stranka kaže glede tog zahtjeva : Stranka za Bolju Budućnost ! AL jel igdje kaže vašu ILI SAMO ONIH KOJI ŽELE JOŠ VIŠE VLASTI ILI JOŠ VIŠE BOGATSTVA. A vi ste kreteni imali državu u kojoj je NAPADA NA RADNIČKU KLASU BIO KRIVIČNO DJELO, pa ste listom glasali da VAS SE SVIJU SAD NAPADA, iz svih raspoloživih sredstava.
SDP te pokrao? Bili na vlasti dvije godine Alijanse i ovaj prosli mandat gdje je vise SDA blokirala kojekakvim malverzacija nego sto je SDP bio na vlasti i oni te pokrali? Eto neka ti je SDA dala bolji zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)